Web Analytics

Primarul Cristian Gentea îi invită pe cetățeni la dialog

de | 10.06.2023 09:18 | Actualitate, Home

Primarul Cristian Gentea a reînceput întâlnirile cu piteștenii în cartiere. Vineri, 9 iunie, a fost în Găvana. „În fiecare săptămână mă voi întâlni cu cetățenii în altă parte, vom lua la rând, împreună cu directorii deconcentratelor și serviciilor primăriei, cartiere și zone, astfel încât dialogul să fie față în față, pe probleme concrete”, a transmis edilul.

Citește și Elevii de a XII-a de la “Dinu Lipatti” și-au susținut lucrările de atestat în fața președintelui Ordinului Arhitecților

„În Găvana, lucrurile se schimbă în bine”, crede primarul și a dat următoarele exemple. „Avem deja 2 școli ale căror săli de sport sunt noi: „Adrian Păunescu” și „Nicolae Bălcescu” (funcțională din noul an școlar). Intenționăm ca una dintre aceste școli gimnaziale să intre în proiectul școlilor verzi. Creșa de la „Albina” are autorizația de construcție emisă.

După Trivale, este al doilea cartier în care vom monta containere îngropate pentru colectarea selectivă a deșeurilor, pe 5 fracții (deșeuri menajere, biodegradabile, hârtie/carton, plastic/metal, sticlă)! 173 de containere vor fi amenajate pe 29 de platforme în cartierul Găvana și pe strada Gârlei, containere care vor funcționa cu un sistem electronic pentru acces, monitorizare și gestionare a datelor provenite de la echipamentele îngropate de gestionare a deșeurilor.

Este în procedura de licitație proiectarea pentru reabilitarea străzii Velișoara-Grigorești, iar următorul pas este drumul lateral din strada Zamfirești. Iluminatul pe led reprezintă doar un exemplu, iar lista poate continua!”, a transmis primarul Piteștiului.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *