Web Analytics

Primarul Cristian Gentea: „Analizaţi, alegeţi şi votaţi până în 25 iunie 2022!”

de | 9.06.2022 13:06 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul municipiului Pitești îi îndeamnă pe cetățeni să voteze proiectul preferat dintre cele cinci propuse pentru programul de bugetare participativă. Votul se face doar pe o platformă online, unde sunt prezentate cu detalii proiectele propuse de piteșteni, până pe 25 iunie a.c.. Proiectele vizează cartierul Trivale, strada Făget (fosta Groapă Picurici); zona Exercițiu, Carpați; zona din Centru, de lângă Casa Cărții; Prundu Depou bloc B31; str. Cornel Chiriac.

„Suntem în plin proces de votare a proiectului preferat din cadrul programului «Bugetare participativă, Pitești». Sunt 5 proiecte propuse de cetățeni! Analizați, alegeți și votați până în 25 iunie 2022!
Pentru a putea vota, este necesară crearea unui cont pe platforma https://eportal.primariapitesti.ro/…/portal+bugetare… sau autentificarea pe platformă, dacă există deja un cont creat. Etapa de vot se va desfășura exclusiv online. Împreună schimbăm Piteștiul!”,
a transmis primarul Cristian Gentea pe pagina sa de facebook.

Citește și Primăria Piteşti desfiinţează platformele vechi de colectare a deşeurilor

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. 1)Intrarea în municipiul Pitești de pe A1 și zona de la Vama este de tot râsul.Nu se poate că un oras reședința de județ să aibă o așa intrare.2)Zona centrala de la Biserica Sf.Gheorghe până la Casa Cărții amenajata și să dispară chioșcurile de flori,gogoși,aprozar,haine vechi etc.

    • Achizitionați o dragă pentru curațirea râului din zona Ştrand şi un vaporaş pentru agrement. A mai fost cândva….
      Nu mai dați autorizații pentru construcții in oraş. Sunt atâtea clădiri vechi care aşteaptă sa fie recondiționate.
      Plantați diversificat unde reamenajați cartierele: cireşi, tei, castan comestibil…..
      Zona verde de cale ferata cncd-gara reamenajată