Web Analytics

Primăria Piteşti desfiinţează platformele vechi de colectare a deşeurilor

de | 14.10.2021 13:13 | Actualitate, Politica si Administratie

Primăria Pitești anunță că, în urma înființării platformei de colectare prevăzute cu noile containere îngropate, situată în parcarea din fața terenului de sport „Aripi”, aflată la intersecția dintre str. Tineretului și str. Augustin Z.N. Pop, s-a dispus desființarea platformelor de colectare a deșeurilor municipale din cartierul Craiovei, blocurile 9, 10 și 11, începând cu data de 11 octombrie 2021. Astfel, locatarii arondați platformelor desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile la platforma mai sus menționată, folosind containerele îngropate.

De asemenea, s-a dispus și desființarea platformei de colectare a deșeurilor municipale din str. Nicolae Dobrin, din zona Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”. Locatarii arondați platformei desființate sunt rugați să depoziteze deșeurile municipale la platforma de colectare din curtea interioară a blocului, cu intrare din str. Slt. Romeo Tuță.
M.S.

Citește și Locul deșeurilor provenite din construcții și demolări nu este la platformele de colectare!

Citește și Primăria Pitești continuă instalarea insulelor destinate deșeurilor reciclabile în trei cartiere din municipiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii