Web Analytics

Primarul Constantin Panţurescu – întâlnire de lucru cu ministrul Sorin Grindeanu pe tema centurii ocolitoare a municipiului Curtea de Argeş

de | 13.01.2022 19:45 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul de la Curtea de Argeş a avut o întâbire de lucru cu ministrul Grindeanu unde a a pus în discuţie realizarea centurii ocolitoare a Oraşului Regal.

„Am avut onoarea să particip la o întâlnire de lucru cu dl. Sorin Grindeanu, viceprim-ministru, ministrul Transporturilor și Infrastructurii și reprezentanți ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere în vederea stabilirii ultimelor detalii ale parteneriatului pentru centura ocolitoare a municipiului Curtea de Argeș. Centura municipiului, un proiect mare ce va ajuta enorm infrastructura, nu este un vis, ci o realitate!”, a postat pe contul său de Facebook primarul Constantin Panţurescu.

CITEŞTE ŞI: Simona Bucura Oprescu: “Autoritățile locale vor beneficia de mai mulți bani din redevențe”

Potrivit informaţiilor apărute în presa locală, Ministerul Transporturilor a informat oficial Primăria Curtea de Argeş despre aprobarrea finanţării de 26 de milioane de euro pentru realizarea centurii ocolitoare a municipiului Curtea de Argeş, noul drum urmând să se întindă pe o distanţă de 7,8 kilometri.
(Antoniu Neguţ)

Foto: interesargesean.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii