Web Analytics

Primarul Baicea vrea şefia PSD Costeşti şi pregăteşte execuţia vicelui Dani Stancu

de | 28.07.2022 13:55 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Se anunță cod roșu de caniculă la alegerile din PSD Costești, de vinerea aceasta. Primarul Ion Baicea (foto stânga) nu mai acceptă jumătățile de măsură și vrea să fie și președintele filialei, pe principiul ”învingătorul ia totul”. Ține cu tot dinadinsul să-l tragă pe linie moartă pe viceprimarul Dani Stancu (foto dreapta), actualul președinte al PSD Costești. În caz contrar, a dat de înțeles președintelui Mînzînă și celorlalți lideri de la județ că, așa cum a venit de la PNL la PSD și a câștigat Costeștiul, așa poate și pleca înapoi la PNL, ca să câștige din nou orașul în 2024.

Așa că Nelu Baicea joacă tare și i-a pecetluit soarta lui Dani Stancu, având deja cărțile făcute la alegerile de vineri, în sensul că are voturile necesare să devină președinte.
Nu știm cu ce i-a căzut pe invers vicele Dani Stancu primarului Baicea (se vorbește inclusiv de o alianță toxică în Consiliul Local cu Mimi Niță), cert e că șefii PSD de la județ și-au dat acceptul ca Baicea să controleze și politic Costeștiul, nu doar administrativ.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Ion Baicea, primar Costești: ”Îl dorim pe Rareș Bogdan președinte interimar la PNL Argeș. Filiala județeană e una închisă”

Citește și Ion Baicea, primar Costești: ”Nu se poate carantina o localitate, așa, că vrea cineva!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *