Web Analytics

Ion Baicea, primar Costești: ”Îl dorim pe Rareș Bogdan președinte interimar la PNL Argeș. Filiala județeană e una închisă”

de | 9.10.2019 13:11 | Actualitate

Nouă primari din PNL Argeș care nu îl mai susțin pe actualul lider județean Adrian Miuțescu au susținut miercuri 9 octombrie o conferință de presă în care și-au exprimat opiniile divergente față de actuala conducere a filialei liberale județene. Celor 9 primari li s-a alăturat și primarul independent Virgil Baciu de la Corbi, fost membru PNL.

Primarul Ion Baicea de la Costești a vorbit primul despre nemulțumirile primarilor dizidenți. ”Nu suntem nici puciști, nici viitori membri PSD. Noi, primarii PNL și încă 50 de președinți de organizații, am avut o inițiativă de a îmbunătăți conducerea PNL Argeș. Avem nevoie și de o conducere credibilă. Niciodată PNL Argeș nu a avut conducerea Consiliului Județean și nu am reușit să trecem de 25% la alegeri. Suntem pentru PNL și vom rămâne în PNL.Filiala PNL Argeș e o filială închisă. Trebuie să deschidem partidul, să aducem oameni noi. Mă așteptam la o avalanșă de membri noi în PNL Argeș după alegerile europarlamentare, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Noi îl dorim pe Rareș Bogdan președinte interimar la PNL Argeș. Ne trebuie un lider național pentru ca PNL Argeș să învingă celelalte partide. În Biroul Județean al PNL sunt oameni care pun frână, precum domnii Tofan și Alexandrescu”, a spus Ion Baicea.

La rândul său, primarul Virgil Baciu a declarat: ”Dorim să îngropăm securea neînțelegerilor și să aducem un scor foarte bun în Argeș. Era un plus pentru PNL Argeș Rareș Bogdan președinte interimar. Județul Argeș trebuie depesedizat”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Locul lui Adrian Miuțescu este la PNT, nicidecum la PNL.