Web Analytics

Primărița Lasconi va oficia căsătoriile în cadrul emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute” de la PROTV

de | 7.09.2021 17:26 | Actualitate, Politica si Administratie

Lasconi vrea să facă din Câmpulung un mic Las Vegas…

Primarul Elena Lasconi, din nou pe sticlă! Edilul de la Câmpulung va fi ofițerul de stare civilă în cadrul emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute” de la PROTV. Aceasta nu a vrut niciun leu pentru prestația sa în cadrul noului show TV, pe motiv că se va face astfel publicitate gratuită municipiului Câmpulung. 

“Câmpulung poate deveni destinația căsătoriilor. De la începutul mandatului am primit zeci de cereri de la cupluri de tineri din toată țara, care au ținut morțiș să le oficiez căsătoria, aici la Câmpulung. Am făcut-o cu drag, din tot sufletul. S-a dus vestea și uite așa am ajuns să particip, în puținul meu timp liber, să oficiez căsătoriile în cadrul emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute” de la PROTV.

CITEȘTE ȘI: Obiceiuri și tradiții de Sfânta Marie Mică

Ce înseamnă asta pentru noi? În primul rând, promovarea orașului. Și nu în ultimul rând, luați în calcul faptul că avem restaurante și locuri în care putem organiza nunți de vis. Vorbim despre bani care rămân în oraș. Putem dezvolta această nișă și chiar dacă nu o să ne transformăm peste noapte în Las Vegas tot o să fie bine pentru Câmpulung.

CITEȘTE ȘI: Adrian Miuțescu: „Soluția cea mai bună pentru România-Menținerea coaliției de dreapta”

Așadar, tineri din toată țara, dacă aveți de gând să vă căsătoriți, haideți la Câmpulung!“ este mesajul transmis internauților de primărița Lasconi pe pagina sa de Facebook. Totodată, edilul orașului a declarat pentru o publicație locală că nu a refuzat oferta foștilor săi colegi din televiziune, pe motiv că municipiul Câmpulung va beneficia de promovare gratuită. (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Super … daca unul se duse , altcineva tre’sa-i ia locul : // mirsica, fa-te ca lucri !//