Web Analytics
scris miercuri, 23.11.2022

Update. Primărița din Corbi, despre contabila arestată: ”Eu am făcut sesizarea la Poliția Economică”

Vă relatam cu câteva minute în urmă că Groșanu Elena, contabila Primăriei Corbi, a ajuns în arest preventiv, fiind acuzată de procurorii DNA angajata de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals. Prejudiciul celor comise se ridică la aproximativ două milioane de lei.

Update. Primărița din Corbi, despre contabila arestată: ”Eu am făcut sesizarea la Poliția Economică”

Citește și: Contabila Primăriei Corbi, arestată pentru abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals

Anca Baciu, primărița din Corbi, ne-a declarat că ea a fost ”cea care a făcut sesizarea la Poliția Economică”. Totul a început prin luna martie, când d-na Baciu a depistat niște nereguli legate de CAR. ”Am fost la Curtea de Conturi să întreb ce pot face, iar cei de acolo mi-au sugerat să fac o adresă către cei de la Audit, pe partea de contabilitate. În urma efectuării auditului, s-au constatat niște diferențe între plățile de la Primărie și cele de la la Trezorerie” – a spus primărița, care, în fine, a decis să mergă la Poliția Economică. Apoi, la scurt timp, a primit adresă de la DNA. Era prin luna mai.

Ce s-a întâmplat de atunci încolo cu contabila? Anca Baciu: ”I-am luat viza de control preventiv, fiindcă avea și această viză, dar altceva nu-i puteam face, dat fiind că funcționarii publici sunt… niște zei pe pământ și, atâta timp cât nu exista nicio învinuire oficială…”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *