Web Analytics
scris miercuri, 04.10.2023

Primarii de la Recea și Hârsești au semnat contracte la Ministerul Dezvoltării. Vezi pentru ce!

Primarii Iliuță Doru Dragu de la Recea și Ionel Moloiu de la Hârsești au semnat, marți, 3 octombrie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contracte finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny”, pentru modernizarea unor drumuri și extinderea rețelei publice de apă.

Primarii de la Recea și Hârsești au semnat contracte la Ministerul Dezvoltării. Vezi pentru ce!

La eveniment au participat și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, și președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă. „Dezvoltarea și modernizarea localităților din județ reprezintă principalul obiectiv al PSD Argeș! În acest sens, miniștrii, parlamentarii, Consiliul Județean și primarii lucrează în echipă”, a transmis PSD Argeș.

La Recea, contractul semnat prevede modernizarea unor drumuri de interes local cu o lungime totală de 9 km, suma alocată fiind de 15.000.000 de lei. La Hârsești a fost finanțat cu suma de 15.171.131 de lei proiectul de extindere a rețelei publice de apă și apă uzată în satele Hârsești și Ciobani.

Citește și Primarul Boțârcă a fost cu „Harley”-ul în Serbia să vadă cuptoarele de uscat fructe

PSD transmite că județul Argeș se află pe primele locuri din țară din punct de vedere al proiectelor finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny”, adică 171 de obiective în valoare totală de peste 1.500.000.000 de lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *