Web Analytics
scris miercuri, 04.10.2023

Primarul Boțârcă a fost cu „Harley”-ul în Serbia să vadă cuptoarele de uscat fructe

Primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, a fost vinerea trecută (29 septembrie) în Serbia, dar nu oricum, ci pe motocicleta sa „Harley-Davidson”, fiind însoțit de câțiva dintre colegii săi din cunoscutul club moto „Archangels”.

Primarul Boțârcă a fost cu „Harley”-ul în Serbia să vadă cuptoarele de uscat fructe

Citește și: Festivalul „Toamna piteșteană”, o nouă ediție, în perioada 12 – 22 octombrie 2023

Motivul deplasării în țara vecină l-am aflat chiar de la edilul-șef. „Am fost spre Novi Sad și Kladovo. Am fost cu clubul de motocicliști într-o vizită pe la ei, dar și să vedem niște cuptoare de uscat fructe. Ei sunt mari specialiști în așa ceva.

Ne-am dus să vedem tehnologia pe care o folosesc și dacă putem face o colaborare cu ei. Dacă tot aveam de făcut această deplasare, ne-am dus pe motoare, și cu interesul ăsta de a vedea, în special eu”.

Cât despre sârbi, primarul Boțârcă a spus că sunt oameni „prietenoși” și că are cu ei „o relație superbă”.

Vă reamintim că în urmă cu aproximativ o lună, la tradiționalul Archangels Fest Topoloveni, motocicliștii noștri au primit vizita a trei colegi-frați din clubul moto „Archangel” din Serbia-Voivodina. Sârbii descoperiseră festivalul pe internet și au decis să participe. Argeșenii i-au întâmpinat cu muzică, paradă moto și zboruri cu avionul.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *