Web Analytics
scris miercuri, 29.11.2023

Primăria Topoloveni, premiată de trei ori la Gala Regio din Târgovişte!

La secțiunea „Regenerare Urbană”, proiectul parcului nou din Topoloveni a fost declarat cel mai bun din Regiunea Sud Muntenia

Primăria Topoloveni a luat trei premii la Gala Regio, organizată de ADR Sud Muntenia, vineri, 24 noiembrie, la Cinematograful Independența din Târgoviște. Gala „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!” premiază cele mai apreciate și de succes proiecte finanțate din Programul Operațional Regional 2014-2020 în regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia, încheiate în acest an.

Primăria Topoloveni, premiată de trei ori la Gala Regio din Târgovişte!

Un premiu I și două premii II

Administrația din Topoloveni, condusă de primarul Gheorghiță Boțârcă, a fost una dintre cele mai premiate. „Am dat curs invitației și localitatea a primit trei premii. Un premiu I și două premii II. Au fost premiate proiectele pe care le-am realizat noi în Topoloveni”, ne-a declarat primarul Gheorghiță Boțârcă. La secțiunea Regenerare urbană – proiectul prin care a fost înființat un parc nou în Topoloveni, în valoare de aproape 800.000 de euro, a fost desemnat cel mai bun proiect din regiune. Primăria Topoloveni a luat locul al doilea pentru eficientizarea energetică a clădirilor rezidențiale din zona Calea București din Topoloveni, proiect de 900.000 de euro, și pentru modernizare, extindere alei pietonale și construire piste pentru biciclete, proiect în valoare de 5 milioane euro.

Premiul II pentru Consiliul Județean pentru modernizarea DJ 504

Și Consiliul Județean a fost premiat cu locul al doilea pentru modernizarea DJ504, în lungime de 24 de kilometri, la limita jud. Teleorman – Popești – Izvoru – Recea – Cornățel – Vulpești (DN 65A), proiect în valoare de 86 de milioane de lei. De asemenea, tot din Argeș, proiectele de restaurare ale Mănăstirii Negru Vodă și Mănăstirii Aninoasa s-au clasat pe locul al III-lea și, respectiv, locul al II-lea în regiune. De asemenea, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, a premiat-o și pe ministra Muncii, Simona Bucura Oprescu, pentru sprijinul oferit din postura avută anterior, de președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului.
Au mai fost premiate și o serie de proiecte din zona privată a județului Argeș.

Citește și Primarul Boțârcă a fost cu „Harley”-ul în Serbia să vadă cuptoarele de uscat fructe

Citește și Archangels Motor Fest, prin ochii primarului Gheorghiţă Boţârcă: „Am avut peste 1000 de motociclete venite în Topoloveni, din care 300 au intrat în paradă”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *