Web Analytics
scris miercuri, 28.10.2015

Primăria Mioveni, recompensată la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Primăria oraşului Mioveni a fost premiată joi, 22 octombrie, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Galei Premiilor de Excelență în Administrație, la categoria INVESTIŢII ÎN SĂNATATE pentru proiectul „REABILITAREA, MODERNIZAREA, DEZVOLTAREA ȘI ECHIPAREA AMBULATORULUI DE SPECIALITATE DIN CADRUL SPITALULUI SF. SPIRIDON RACOVIȚA, ORAȘ MIOVENI”.
Evenimentul, organizat de Portalul Național de Administrație Publică www.administrație.ro și editorul general al portalului „Oameni și Companii”, a avut loc în Poiana Brașov și a reunit peste o sută de lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Primăria Mioveni, recompensată la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

În cadrul evenimentului au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituţiile administraţiei publice locale.
De asemenea, Consiliul Județean Argeș a primit premiul, la categoria PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN TURISM pentru proiectul „AMENAJAREA COMPLEXULUI MUZEAL GOLEȘTI – REABILITARE, CONSERVARE ȘI PUNERE ÎN VALOARE”.
Denis Grigorescu

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...