Primăria Mioveni modernizează parcurile de joacă

de | 11.09.2014 16:59 | Actualitate

Bucurie mare printre copii, dar şi părinţi, după ce în ultimele săptămâni s-a lucrat la modernizarea locurilor de joacă din Mioveni. Șapte dintre acestea vor beneficia de echipamente noi: tobogane, zone de căţărare, carusele, balansoare, leagăne moderne dar şi covor elastic de cauciuc.
Este vorba de un plan mai larg al autorităţilor de a moderniza locurile de joacă deteriorate. Angajaţii S.C S.Ed.C Mioveni au demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a locurilor de joacă din zona blocurilor: A2,D1,V1,M21,R7-R8,H38-H39 şi parcul de lângă Dispensarul Uman.
„Am achiziţionat deja echipamente complete şi omologate conform normativelor europene, inclusiv împrejmuirea spaţiilor şi băncile pentru părinţi şi bunici. Asta înseamnă că, cel târziu din luna octombrie, toate locurile de joacă vor putea fi folosite de copii. Cetăţenii din oraş ne-au solicitat în repetate rânduri, modernizarea locurilor de joacă“, a declarat primarul Ion Georgescu.
Cei mai bucuroşi de aceste locuri noi de joacă sunt prichindeii care au luat cu asalt noile locuri de joacă modernizate (Piticot şi cel de la Casa de Cultură).
D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii