Web Analytics

Primăria Câmpulung are un nou secretar

de | 11.10.2018 12:00 | Politica si Administratie

Ieşit la pensie după ce a dirijat legalitatea în Primăria Câmpulung timp de aproape două decenii, secretarul Nicolae Ghinea a fost înlocuit la sfârșitul lunii septembrie de Ramona Simion (foto), jurist intrat abrupt în administraţia câmpulungeană anul trecut, prin transfer de la Bughea de Sus. Aceasta a fost cea care a promovat concursul organizat pe post de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, probele fiind susţinute pe 20 septembrie cu doar un singur pretendent.
Tot luna trecută au fost susţinute concursuri şi pentru posturile de secretar la primăriile Cetăţeni şi Vultureşti. În urma acestora, cei din Cetăţeni au un nou secretar, după trei ani de lipsă, Maria Corlet fiind cea care a obţinut postul. Pentru Vultureşti a fost eşec, unicul candidat picând prima testare.
După alegerile locale din 2016, în zona Muscel s-au produs mai multe schimbări în rândul secretarilor de primării, mai ales că trei dintre ei au devenit primari, la Bălileşti, Bughea de Jos şi Schitu Goleşti. O schimbare s-a produs şi la Berevoeşti, iar în aşteptare este şi Bughea de Sus.
C.I.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii