Web Analytics
scris luni, 16.10.2023

PRIMA TV A FOST PRIMA ÎN AUDIENȚE CU PARTIDA ROMÂNIA-ANDORRA! UN SCOR CATEGORIC, 4-0, ȘI 25.000 DE COPII FERICIȚI! NAȚIONALA ÎNVINGE ANDORRA ȘI AJUNGE PE PRIMUL LOC ÎN GRUPĂ.

Victorie fără drept de apel în teren și o galerie de 25.000 de copii în tribune, care au scandat continuu și au purtat tricolorii pe primul loc în grupă în campania de calificare la Euro 2024.

PRIMA TV A FOST PRIMA ÎN AUDIENȚE CU PARTIDA ROMÂNIA-ANDORRA! UN SCOR CATEGORIC, 4-0, ȘI 25.000 DE COPII FERICIȚI! NAȚIONALA ÎNVINGE ANDORRA ȘI AJUNGE PE PRIMUL LOC ÎN GRUPĂ.

Partida difuzată de Prima TV a plasat postul de televiziune pe primul loc în audiențe, atât la nivel național cât și urban, potrivit datelor Kantar Media. Peste 1 milion de români au stat în fața micului ecran și au făcut galerie Naționalei antrenată de Edi Iordănescu.

Citește și:

Publicul comercial, 18-54, din mediul urban, a urmărit cu sufletul la gură partida împotriva Andorrei. Cu 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 25.1% Prima TV a fost pe locul unul în audiențe. Postul de televiziune a fost secondat de Antena 1, cu o audiență pe interval de 6.1% rtg, următorul clasat fiind Pro TV cu 3.1 rtg%.

Potrivit datelor Kantar Media, la nivel urban, meciul disputat în Arena Națională, transformată în Arena Copiilor, Prima TV a fost lider de audiență, cu 7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 22.5%.

România-Andorra, meci difuzat de Prima TV, a fost cel mai urmărit program al serii de duminică în România în rândul bărbaților, audienţa a fost de  3 ori mai mare decât următorul clasat, Antena 1. La nivel urban, pe segmentul bărbați,  Prima TV a înregistrat 13  puncte de rating și o cotă de piață de 35.7 %.

La nivel național, golurile lui Stanciu, Hagi, Răzvan Marin și Florinel Coman i-au făcut să strige de bucurie pe români. Victoria României a fost și victoria Prima TV în audiențe. Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever a înregistrat 6.8  puncte de rating și o cotă de piață de 20.9%. Peste 1.4 milioane de români erau în minutul de aur (22.29) în fața micului ecran, la Prima TV.

Bucuria fără margini din tribune și susținerea  care s-a auzit minut de minut din vocile a peste 25.000 de copii s-au transferat pe teren, la finalul partidei. Meciurile Naționalei în campania de calificare la Euro 2024 continuă. Pe 18 noiembrie, în Cipru, se joacă partida Israel – România.

Hai, România! Ești prima, rămâi PRIMA!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...