Web Analytics

Prim adjunctul IJJArgeș, col. Toma, lector în cadrul Centrului de Excelență NATO pentru Operații de Stabilitate din Italia

de | 17.09.2019 11:27 | Actualitate

În perioada 16.09-20.09.2019 Centrul de Excelență NATO pentru Operații de Stabilitate din Vicenza, Italia organizează cursul “Train the Stability Policing Trainers”(Antrenarea Ofițerilor pregătiți în domeniul Poliției de Stabilitate).

În calitate de națiune sponsor la Centrul din Vicenza, România, prin Jandarmeria Română a fost invitată să participe cu doi lectori la acest curs. Invitația vine ca urmare a recunoașterii în plan internațional a experienței și profesionalismului Jandarmeriei Române în domeniul Operațiilor de stabilitate, precum și a faptului că Jandarmeria Română reprezintă un membru important în cadrul Centrului NATO. Col. Toma Marius-Cezar, prim-adjunct al inspectorului șef al I.J.J. Argeș a fost selectat pentru prezentarea unei teme în cadrul cursului. Ofițerul nu este la prima activitate de acest gen, fiind invitat de mai multe ori în cadrului Centrului.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii