Web Analytics

presshub.ro: Cum se ridică de la zero, pe banii UE, un cartier la periferia unei capitale europene – PressHub

de | 28.06.2019 14:13 | Bani europeni

„Ziarul de Iași” și PressHub.ro continuă relatările despre modul în care sunt cheltuiți bani europeni. În acest nou episod vă prezentăm detalii despre un proiect derulat într-o fostă capitală de imperiu care, spre diferență de orașele est-europene, nu se bazează pe fonduri europene pentru dezvoltare.

cartierul Seestadt Aspern, de la periferia Vienei, se întinde pe 240 de hectare și se află la 12 km de capitala Austrieilinia de metrou a fost prelungită înainte de începerea construcțiilorapoi a fost construită prima clădire cu fonduri UE și au fost amenajate zone de recreereconstrucțile ulterioare au fost realizate cu investiții privateîn cartier vor locui, până în anul 2030, în jur de 20.000 de oameniar putea fi un exemplu de urmat pentru Iași, unde prima oară se construiește fără a exista un plan de ansamblu, apoi se caută bani pentru investiții în utilități și infrastructurăViena primește puțini bani……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii