Web Analytics

Presshub. Alături de celebrităţi precum Michael Jackson și Beyonce – Regina Kangoo Jumps, în Cartea Recordurilor

de | 15.05.2020 09:07 | Cultură, Actualitate

Kinga Sebestyen a primit certificatul oficial care atestă că a intrat în Cartea Recordurilor prin cea mai mare oră de Kangoo Jumps din lume, derulată în Oradea, în toamna anului trecut.

Certificatul este însoțit de parafa originală și de mesajul președintelui Guinness Book Of World Records. Un astfel de certificat au primit și medicii Alin Iova, Olivia Burtă și Pușa Dorina Fărcaș, cei alături de care Kinga Sebestyen a inițiat și organizat evenimentul de Cartea Recordurilor.

România a intrat, anul trecut, în Cartea Recordurilor prin cea mai mare oră de Kangoo Jumps organizată vreodată. La evenimentul ce a avut loc în Piața Unirii din Oradea au participat 1657 de persoane, iar reprezentanții Guinness au fost prezenți la acțiune pentru a face măsurătorile și a omologa ulterior recordul.

Conform procedurilor, analiza durează câteva luni, iar certificatul care atestă rezultatul este trimis ulterior inițiatorului. La aproape șase luni de la eveniment, Kinga Sebestyen și medicii Alin Iova, Olivia Burtă și Pușa Dorina Fărcaș au primit diploma care atestă reușita, alături de un mesaj din partea președintelui Guinness Book Of World Records.

Citește mai departe aici

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii