Președintele PNL Argeș – mesaj cu ocazia împlinirii a 115 ani de existență a Ambulanței în România

de | 28.07.2021 12:33 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Astăzi se împlinesc 115 ani de existenţă a Ambulanţei din ţara noastră.

 

 

CITEȘTE ȘI: Comisia Europeană invită statele membre să respecte normele UE privind drepturile de autor pe piața unică digitală

 

 

 

 

28 iulie este data la care, în 1906, a apărut prima ”Salvare” din Bucureşti, din iniţiativa profesorului Nicolae Minovici. Primul echipaj era format din vizitiu şi sergent de oraş, care utilizau o trăsură trasă de cai, având drept sediu o clădire veche situată pe cheiul Dâmboviţei. Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a ținut să transmită un mesaj, de ziua lor, salvatorilor din echipajele ambulanțelor:
 
“Vreau să îi felicit pe toți cei care lucrează în echipajele de salvatori din ambulanțe, cu dedicare, implicare şi grijă pentru viaţa fiecăruia dintre noi. Mereu contra cronometru, ei sunt în prima linie a asistenţei medicale. Pandemia de coronavirus le-a pus la încercare rezistența și priceperea, înfruntând riscuri și provocări de neimaginat în urmă cu doar câțiva ani. Pentru profesionalismul de care dau dovadă în fiecare zi, pentru sacrificiile pe care le fac pentru a salva vieți, merită respectul și prețuirea noastră. Le mulțumesc pentru efortul depus și le transmit un sincer La mulți ani!”– a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu. 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Cazul ginerelui corupt, Andrei Stancu, arestat de DNA
Cazul ginerelui corupt, Andrei Stancu, arestat de DNA

Primarul Liviu Poşircă din Vultureşti: ”Firma funcţionează de 30 de ani, ginerele a apărut acum în viaţa fetei mele” Situație jenantă în Poliția Română, după ce un ofițer de Economic cu origini argeșene, dar angajat la București, a făcut maraton de fapte penale, 9 la...