Web Analytics
scris joi, 08.02.2024

Preşedintele Mînzînă şi PSD îl susţin pe Cristian Gentea pentru un nou mandat la Primăria Piteşti. „Rezultatele se văd!”

Ion Mînzînă, președintele PSD și al Consiliului Județean Argeș, a declarat că îl susține pe Cristian Gentea pentru o nouă candidatură la Primăria Pitești.
„Da, o spun răspicat! Eu, PSD Argeș și PSD Pitești îl vom susține pe Cristian Gentea pentru un nou mandat la Primaria Municipiului Pitesti. Suntem o echipă, am muncit în acești aproape patru ani împreună și rezultatele se văd! Sumele din finanțări europene și guvernamentale care s-au transformat în investiții fără precedent în Pitești reprezintă principalul nostru argument. Sigur, poate că au fost și piteșteni nemulțumiți în anumite momente, știu că trebuie suportate anumite greutăți atunci când ai un șantier lângă tine sau pe drumul spre muncă, dar important este că se construiește și se construiește bine, iar Piteștiul a căpătat o nouă față, de oraș occidental, așa cum merită!”, a declarat Ion Mînzînă.
M.S.

Preşedintele Mînzînă şi PSD îl susţin pe Cristian Gentea pentru un nou mandat la Primăria Piteşti. „Rezultatele se văd!”

Citește și Primarul Timişoarei, sprijin neaşteptat pentru Cristian Gentea în chestiunea unui nou stadion

Citește și Cristian Gentea: „Am plecat de la un buget de 100 milioane de euro în 2021 şi acum depăşim 200 milioane de euro”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *