Web Analytics

Prepeliță: „Mergem la Mioveni să câștigăm”

de | 17.08.2022 16:13 | Actualitate, Home, Sport

Conferință de presă azi la FC Argeș, înaintea meciului de vineri de la Mioveni, așa-numitul El Clasico de Argeș. În fața ziariștilor au venit antrenorul Andrei Prepeliță și căpitanul David Mezacolli.
„E un derby argeșean, cu ambiții multe. Echipa din Mioveni e bine organizată. Au pierdut puține puncte pe teren propriu. Sunt periculoși la unele faze de atac, ați văzut că și la Craiova, pe o astfel de fază ofensivă, au obținut penalty în ultimul minut de joc. Însă mergem să câștigăm la Mioveni, mai ales că venim după o înfrângere pe teren propriu”, a declarat Prepeliță. Despre meciul cu FCU Craiova, pierdut acasă, antrenorul alb-violet a spus: „Au fost câteva greșeli personale, greșeli mari, care ne-au surprins. Am analizat ce am greșit, ne cerem scuze tuturor suporterilor, sper că băieții au înțeles ce era de înțeles. Am mai avut eșecuri similare și anul trecut și ne-am revenit. Important e să arătăm atitudine în joc fiindcă oamenii apreciază și aplaudă atunci când văd atitudine în teren, chiar dacă pierzi. Însă la Mioveni mergem să luăm toate cele trei puncte”.

Citește și: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul CS Mioveni – FC Argeș


Despre suporterii care îi cer demisia, Prepeliță a spus: „Respect pe toată lumea, nu mă interesează ce zic unii și alții, sunt antrenor și știu ce am de făcut. Eu sunt obișnuit cu presiunea, sper ca băieții să nu fie afectați prea mult. Mi s-a mai cerut demisia și anul trecut. O să-mi dau demisia doar atunci când voi considera că lucrurile nu mai merg cum trebuie la echipă”.
Gabriel GRIGORE

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *