Web Analytics
scris miercuri, 17.08.2022

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul CS Mioveni – FC Argeș

De azi s-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul județean CS Mioveni – FC Argeș, care se va juca vineri, 19 august, de la ora 18, pe Stadionul Orășenesc Mioveni. În Pitești, ele sunt disponibile la Fan Shop FC Argeș, situat la parterul Casei Cărții din Pitești. Intrarea generală este 20 lei, iar conform protocolului încheiat între cele două cluburi, biletele puse în vânzare la Pitești sunt valabile în toate sectoarele arenei.
La Mioveni, biletele se găsesc în două locații. Astfel, de la sediul clubului pot fi achiziționate astăzi, mâine și în ziua meciului de dimineața până la ora 16:00. De la stadion, pot fi cumpărate astăzi, mâine, și vineri, până la ora începerii jocului, de la casele de bilete.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul CS Mioveni – FC Argeș

Citește și: Primarul Gentea a primit, în dar, de ziua lui, un tricou de la FC Argeș

Jucătorii galben-verzi le-au transmis fanilor să vină îmbrăcați în galben, pentru a-și arăta atașamentul față de echipa locală.
„Avem nevoie de suporteri la acest meci. Îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion. Avem nevoie de susținere și sperăm ca la final să ne bucurăm împreună de rezultat!”, au transmis jucătorii galben-verzi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită