Web Analytics
scris joi, 09.03.2023

Preotul Nicolae Brânzea: „Constantin Stroe a sprijinit achiziţionarea de autoturisme pentru Inspectoratele Judeţene de Cultură din ţară”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

Jurnalul de Argeș a început, încă din 2021, o campanie dedicată lui Constantin Stroe, fostul director al DACIA și al ACAROM. Păreri despre campania „O stradă și un bust în Pitești pentru Constantin Stroe” am aflat de la mai multe personalități din Argeș, iar în această ediție l-am invitat pe preotul Nicolae Brânzea, parohul Bisericii „Sf. Ilie” din Pitești.

Preotul Nicolae Brânzea: „Constantin Stroe a sprijinit achiziţionarea de autoturisme pentru Inspectoratele Judeţene de Cultură din ţară”

„Este un lucru lăudabil, pentru că este foarte important pentru comunitate să edificăm personalitățile care pot deveni modele și chiar ar trebui să fie așa, mai ales pentru Pitești, orașul are nevoie de astfel de acțiuni pe care le realizați”.

Preotul Nicolae Brânzea are și amintiri cu regretatul Constantin Stroe. „Eu am colaborat cu el și în calitate de inspector-şef la Cultură, în perioada anilor ’97-’99. Chiar a sprijinit achiziționarea de autoturisme pentru Inspectoratele Județene de Cultură din țară. Am apreciat foarte mult calitățile manageriale și nu numai. Cred că am servit masa împreună chiar cu o lună înainte să treacă la cele veșnice”, ne-a spus interlocutorul.
Din perspectiva sa, bustul lui Constantin Stroe ar putea fi amplasat într-un spațiu cu vizibilitate, iar o stradă potrivită pentru a-i purta numele ar putea fi cea pe care a locuit sau una care să aibă legătură cu activitatea sa profesională, una care duce spre Uzina Dacia, de exemplu.

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / Primarul de la Mioveni: „Campania este bună, am multe amintiri cu dl Stroe”

Citește și Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti” / „Am avut privilegiul să lucrez cu dl Stroe în marele proiect al revigorării Dacia”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *