Web Analytics

Preotul infidel de la Băbana, retrogradat cântăreţ. I-a luat locul fiul, recent hirotonit

de | 16.03.2023 13:25 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Ancheta în dosarul de șantaj asupra preotului Laurențiu Mihăiță Meltei de la Băbana a fost finalizată de polițiștii de la Investigații Criminale. Totul pe repede-înainte, cu o viteză de invidiat. Polițiștii au terminat cercetările în dosarul penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, cu propunerea de trimitere în judecată. Acum intră în sarcina procurorului de a stabili dacă fapta există sau nu. La dosar se află ca probe mai multe interceptări, precum și mesaje care ar fi fost trimise preotului.

Reamintim că o femeie din Băbana, în vârstă de 51 de ani, a fost reținută pe bază de ordonanță pentru că în cursul lunii iulie 2022 ar fi amenințat un bărbat cu privire la transmiterea în spațiul public a unor imagini cu caracter compromițător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie. Este vorba despre celebrul deja divorț dintre parohul bisericii din Băbana, Mihăiță Meltei și preoteasa lui, Narcisa. De altfel, în timpul divorțului au apărut fotografii surprinse astă vară, pe litoralul bulgăresc, cu popa și cu o altă femeie, îmbrăcați sumar, pe plajă.
Preotul nu a dezmințit fapta, oricum evidentă, dar nici nu a iertat că a fost prins în flagrant și fotografiat, iar pozele au ajuns în presă. Cum… cam greu de aflat, pentru că jumătate din comuna învecinată Piteștiului, cea feminină, desigur, le știa deja.

Faptul că după încălcarea de către preot a interdicției de a divorța i-a urmat și plângerea la poliție nu a putut fi trecut cu vederea de Arhiepiscopie. Așa că preotul, care mai fusese pedepsit și înainte, după depunerea acțiunii de divorț, a fost din nou retrogradat cântăreț. În locul lui, să oficieze slujbele în cadrul parohiei, a venit fiul său și al preotesei. Silviu, fost diacon, care oficia până de curând la biserica „Sf. Andrei” din Trivale, a fost de curând hirotonit preot. Deci, se poate spune că în familia Meltei lucrurile s-au aranjat acum, iar parohia nu a fost încredințată unui străin. Însă cum rămâne cu femeia considerată șantajistă, care în continuare este sub control judiciar și dă cu subsemnatul la organele de cercetare…? Deocamdată, familia acesteia a decis să angajeze un avocat pentru a o apăra.

Citește și Preotul Meltei din Băbana a fost retrogradat cântăreţ pentru că a divorţat

Citește și Un dosar de şantaj cu un popă infidel şi un anchetator îndrăgostit de orhidee

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *