Web Analytics

Premoniţie sau pură întâmplare? Preotul din Vedea îl atenţionase pe motociclistul care a pierit în accident

de | 1.10.2021 10:39 | Actualitate, Dezvăluiri

Tragedie petrecută marți, pe 21 septembrie, la Vedea, când un tânăr în floarea vârstei a întristat întreaga comunitate din Vața, satul lui natal. Motocicleta pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, iar impactul violent i-a provocat leziuni incompatibile cu viața. Astfel că echipajul de terapie intensivă care a ajuns la fața locului și a încercat să îl resusciteze nu a mai reușit să îl salveze.

Florin Mihalache se numea tânărul de 25 de ani mort în accidentul de motocicletă despre care a relatat întreaga presă locală. Florin era pasionat de motoare, în special de motociclete, și reușise să își cumpere una cu mulți cai-putere, așa cum își dorea. În acea seară însă, a apăsat prea tare pedala și impactul cu capul de pod i-a fost fatal.
La înmormântare, prietenii motocicliști au turat motoarele în fața casei lui, în semn de bun rămas.
Ca o premoniţie, tânărul își scrisese ca motto pe pagina lui de facebook: „Niciodată să nu accelerezi mai mult decât poate îngerul tău să zboare”. Și tot ca o prevestire a tragediei ce avea să i se întâmple, fotografia de copertă postată în luna mai fusese realizată în fața bisericii din sat, în timp ce Florin tura o motocicletă. Vecinii spun că, în acel moment, preotul a ieșit din biserică și l-a rugat să nu mai tureze motorul, pentru că face zgomot și, în plus, se poate accidenta. Ceea ce, din păcate, s-a și întâmplat.

Citește și Lasconi vrea spaţii verzi, viceprimarul taie copacii

Citește și Fundația Conservation Carpathia.Zeci de hectare reîmpădurite în zone afectate de defrișări

 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii