Web Analytics
scris joi, 16.12.2021

Premiile „Cafenelei literare”

Ca și revista de cultură „ARGEȘ”, poetul Virgil Diaconu ține cont de câteva criterii când acordă premiile revistei. În primul rând, ca autorii să fi publicat în revistă. În al doilea rând, valoarea textelor publicate. Premiile revistei „Cafeneaua literară” pe anul 2021, revistă condusă de marele poet piteștean Virgil Diaconu, au fost acordate pe 10 decembrie, la Centrul Cultural Pitești.

Premiile „Cafenelei literare”

Premiile au fost primite de către: Ana Dobre (critică literară), Nicolae Silade (poezie), Mihai Nicolae (pentru unitatea românilor de pretutindeni), Viorel Dinescu (critică literară), Ion Pantilie (pictură), Aurel Sibiceanu (poezie) și Ionel Bota (critică literară). Cei premiați au fost prezentați de către poetul Virgil Diaconu și criticul literar Lucian Costache.
Au mai fost acordate și câteva premii ex aequo. Din păcate, din motive de sănătate, ultimii doi premianți amintiți nu au putut participa. Întâlnirea s-a soldat cu un recital poetic sui-generis.

Citește și Aşa ceva mai rar! Din cei 600 de ani ai Topoloveniului, în 30 a fost primar Gigel Boţârcă

Citește și Expoziția tânărului de la centrul Tigveni al DGASPC Argeș s-a bucurat de un real succes


Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...