Web Analytics

Premii pentru octogenari, cuplurile fidele şi elevii merituoşi de ziua comunei Şuici

de | 31.07.2014 13:11 | Actualitate

Primarul Constantin Iatagan de la Șuici a venit anul acesta cu o noutate cu ocazia zilei comunei, aducând fanfara Teatrului „Alexandru Davila” la acest eveniment. Această sărbatoare a comunei a fost celebrată cum se cuvine, primarul având grijă să organizeze un program artistic bine stabilit, având concerte de muzică populară, dar și o premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Așa se face că duminica trecută, de Sfântul Pantilimon, Primăria şi Consiliul Local Şuici au marcat printr-o suită de activităţi desfăşurate la Căminul cultural din localitate, a XI-a ediţie a Zilei comunei. În acest an, primarul Constantin Iatagan le-a pregătit consătenilor și o surpriză artistică, aceasta constând în prezența fanfarei Teatrului „Al. Davila” din Piteşti, care a cântat în premieră pe meleagurile îmbrăcate în straie de sărbătoare. Spectacolul de muzică populară a fost susţinut de Violeta Constantin, Ileana Lăceanu, Mariana Iatagan, Gigi Iordache şi „Rapsozii Argeşului”.
Programul artistic a fost presărat cu momente festive prilejuite de premierea octogenarilor, a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie şi a elevilor merituoşi. În paralel cu această manifestare, la Șuici a avut loc în Zăvoi şi tradiţionalul târg de Sf. Pantilimon. Demn de reținut că la ceas de sărbătoare lângă cetățenii comunei au ținut să fie prezenți Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș, deputatul Mircea Drăghici, deputatul Radu Vasilică și senatorul Șerban Valeca.
M. Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii