Web Analytics

Premierul Ponta a participat Curtea de Argeş la botezul fiicei deputatului Drăghici

de | 11.01.2015 11:51 | Actualitate

Zeci de invitaţi de prim rang din lumea politică şi administrativă au fost prezenţi sâmbătă la Curtea de Argeş la botezul Anei Maria Timeea, fiica deputatului Mircea Drăghici şi a Georgianei Drăghici. Invitatul de top a fost chiar premierul Victor Ponta, venit alături de soţia sa Daciana, cea care o are de altfel consilieră pe Georgiana la cabinetul său din Parlamentul European.
Ana Maria Timeea a primit Taina Botezului la Biserica Sfântul Gheorghe din Curtea de Argeș. Ea a avut două perechi de naşi: fost Daniela și Dan Cristescu – doi oameni de afaceri din domeniul construcţiilor și Ana Maria și Florin Ștefan Pătru. Ana Maria Pătru este de mai mulţi ani preşedinta Autorităţii Electorale Permanente. Petrecerea a avut loc la un restaurant select din Curtea de Argeș.
Printre invitaţi s-au numărat fostul preşedinte al CJ Argeş – Constantin Nicolescu, actualul preşedinte Florin Tecău, prefectul Mihai Oprescu şi soţia sa – deputata Simona Bucura-Oprescu, senatorul Constantin Tămagă, deputatul Gheorghe Marin, precum şi primarul Ion Georgescu de la Mioveni.
Premierul şi soţia sa au avut un dar special pentru micuța Ana Maria Timeea, oferind tortul petrecerii.
Îi urăm şi noi pe această cale Anei Maria Timeea ani mulţi fericiţi şi numai vise împlinite!

În fotografie – premierul Victor Ponta la petrecerea de la Curtea de Argeş, aici alături de Alexandra Meleşteu (soţia lui Cristian Meleşteu, director în Ministerul Tineretului) şi Dorina şi Valentin Necşuleu (finii deputatului Drăghici)
D.G.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole