Web Analytics

Premierul Ciucă: „S-a luat în discuţie să se iniţieze un nou proiectcu privire la certificatul COVID”

de | 7.12.2021 18:45 | Actualitate, Politica si Administratie

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, înainte de începerea şedinţei coaliţiei de guvernare, că se discută despre iniţierea unui nou proiect de lege cu privire la certificatul COVID.
Întrebat dacă va fi depus în Parlament un nou proiect de lege cu privire la certificatul COVID, Ciucă a spus, potrivit Agerpres:

CITEŞTE ŞI: Florentin Sorescu și Lucian Costache, validați ca membri ai Uniunii Scriitorilor din România, filiala Pitești

“Au fost discuţii aseară. În momentul de faţă este un proiect de lege în dezbatere la Camera Deputaţilor şi s-a luat de asemenea în discuţie să se iniţieze un proiect, la iniţiativa ministrului Sănătăţii, şi în momentul în care îl vom avea, Parlamentul este cel care va dezbate”.
Nicolae Ciucă a menţionat că din discuţiile pe care le-a avut cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în noul proiect ar putea fi introduse “unele elemente de timp”, adică acest certificat să fie necesar în funcţie de indicatorii de incidenţă.

CITEŞTE ŞI: Aurel Sibiceanu și Ion Pantilie, laureați ai revistei „Cafeneaua literară”

La întrebarea dacă este de acord ca acest certificat să nu fie permanent, Ciucă a afirmat: “Am solicitat domnului ministru să avem partea aceasta de aplicabilitate a lui dependentă de indicatori de incidenţă, deci să nu fie unul permanent. (…) Sunt de acord ca Parlamentul să dezbată şi să aleagă cea mai bună variantă”.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii