Web Analytics
scris marți, 07.12.2021

Premierul Ciucă: „S-a luat în discuţie să se iniţieze un nou proiectcu privire la certificatul COVID”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, înainte de începerea şedinţei coaliţiei de guvernare, că se discută despre iniţierea unui nou proiect de lege cu privire la certificatul COVID.
Întrebat dacă va fi depus în Parlament un nou proiect de lege cu privire la certificatul COVID, Ciucă a spus, potrivit Agerpres:

Premierul Ciucă: „S-a luat în discuţie să se iniţieze un nou proiectcu privire la certificatul COVID”

CITEŞTE ŞI: Florentin Sorescu și Lucian Costache, validați ca membri ai Uniunii Scriitorilor din România, filiala Pitești

“Au fost discuţii aseară. În momentul de faţă este un proiect de lege în dezbatere la Camera Deputaţilor şi s-a luat de asemenea în discuţie să se iniţieze un proiect, la iniţiativa ministrului Sănătăţii, şi în momentul în care îl vom avea, Parlamentul este cel care va dezbate”.
Nicolae Ciucă a menţionat că din discuţiile pe care le-a avut cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în noul proiect ar putea fi introduse “unele elemente de timp”, adică acest certificat să fie necesar în funcţie de indicatorii de incidenţă.

CITEŞTE ŞI: Aurel Sibiceanu și Ion Pantilie, laureați ai revistei „Cafeneaua literară”

La întrebarea dacă este de acord ca acest certificat să nu fie permanent, Ciucă a afirmat: “Am solicitat domnului ministru să avem partea aceasta de aplicabilitate a lui dependentă de indicatori de incidenţă, deci să nu fie unul permanent. (…) Sunt de acord ca Parlamentul să dezbată şi să aleagă cea mai bună variantă”.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită