Web Analytics
scris marți, 06.01.2015

Prefectul Oprescu, nemulţumit de şefii deconcentratelor: „Sunt directori care poate ar trebui să mai încerce şi altceva, nu doar postura de director”

În prima conferinţă săptămânală de presă a Prefecturii Argeş pe anul 2015, prefectul Mihai Oprescu s-a declarat nemulţumit de activitatea directorilor de deconcentrate, în special de modul în care instituţiile relaţionează cu cetăţenii. Oprescu a precizat că îmbunătăţirea relaţiei cu cetăţeanul la ghişee şi în tot ceea ce înseamnă servicii publice din judeţ a fost un obiectiv pe care l-a fixat şefilor de deconcentrate chiar de la preluarea mandatului de prefect de Argeş şi că există încă disfuncţionalităţi în activitatea unor instituţii mari cu mult personal. „Sunt disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte controlul financiar, ba chiar şi în zona de muncă. Nu sunt suficient de mulţumit de toate aceste activităţi. Pe zona fondului forestier nu mai vorbim! Aici sunt vreo 6-7 instituţii care au atribuţii. Nu pot să spun că totul este rezolvat şi că totul funcţionează bine la nivel de deconcentrate. Poate să fie şi o vină din cauza managementului. Poate sunt directori care s-au obişnuit de prea multă vreme cu postura aceea şi cu calificativele bune luate de la un an la altul. Poate trebuie să mai încerce şi altceva, nu doar postura de director…”, i-a ameninţat voalat prefectul Mihai Oprescu pe directorii care nu-şi fac treaba cum trebuie.
I.H.B.

Prefectul Oprescu, nemulţumit de şefii deconcentratelor: „Sunt directori care poate ar trebui să mai încerce şi altceva, nu doar postura de director”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...