Prefectul le-a spus medicilor de familie că se fac cercetări pe eliberarea adeverinţelor false de vaccinare

de | 27.08.2021 10:06 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Un mesaj postat recent pe grupul medicilor de familie aduce în prim-plan îngrijorarea autorităților cu privire la eliberarea adeverințelor de vaccinare false, în județul Argeș. Astfel că SMGMF, condus de dr. Mariana Boșneag, avertizează cu privire la faptul că eliberarea adeverințelor false de vaccinare atrage după sine ridicarea dreptului de liberă practică.
Discuția a apărut după ce, în cadrul unei ședințe cu medicii de familie și medicii de urgențe, de la Prefectura Argeș, „d-na Prefect a afirmat că în târg (jud. Argeș), unii medici de familie ce vaccinează în cabinete eliberează adeverința de vaccinare fără ca persoana respectivă să fie vaccinată”, se arată în mesaj. Cel care a postat anunțul a mai specificat faptul că i-a cerut doamnei prefect Mateescu date concrete, iar aceasta i-a răspuns că se fac cercetări.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Localitate intrată în scenariul roșu Covid, în județul vecin

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Medicii care cer mita pt adeverințe false de vaccinare sa fie sancționați., retrogradati,sa treacă pe posturi inferioare,de ex infirmieri.
    Dar ei nu renunta la sf.mita,pt ca asa sunt obișnuiți.
    Și merita dosare penale pt fals în acte publice!
    Luați masuri severe pt prevenirea acestor infractiuni!

Ultimele articole

Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.
Fabrica Ford Craiova a fost preluată de turcii de la Ford Otosan.

INVITAȚIE DE PRESĂ Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă, alături de ministrul Economiei, FlorinSpătaru, va participa marți, 5 iulie, la Craiova, la evenimentul organizat cu ocaziapreluării oficiale a fabricii Ford Craiova de către Ford Otosan.Premierul și ministrul...

FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș
FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

FC Argeș a început astăzi cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată din această perioadă precompetițională. Antrenorul Andrei Prepeliță a deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș un lot de 28 de jucători. Printre aceștia se regăsește și ultima achiziție...