Web Analytics

Prefectul a anunțat că lucrările la Tronsonul Piteşti-Curtea de Argeş al Autostrăzii Sibiu-Pitești nu sunt blocate

de | 31.08.2022 16:59 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Prefectul Radu Perianu a anunțat că lucrările la Tronsonul Piteşti-Curtea de Argeş al Autostrăzii Sibiu-Pitești nu sunt blocate, iar constructorul avansează în teren, conform planurilor inițiale.

Prefectul a precizat că în urma dialogului cu primarul localității a fost găsită o rezolvare, Primăria Merișani urmând să intre în legalitate, în așa fel încât proiectul de construcție al Tronsonului Piteşti-Curtea de Argeş să nu fie afectat.

Citește și Începe să funcționeze transportul public metropolitan: Pitești – Bradu – Bascov – Mărăcineni

Institutia Prefectului – Judetul Arges a fost nevoită să atace în instanță Hotărârea Consiliului Local Merișani prin care a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal, în baza căruia au fost demarate lucrările de excavare în localitate, hotărârea inițială fiind nelegală.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Domule Prefect…daca tronsonul acela nu este blocat..in schimb lucrarile de la Prefectura sint absolut blocate( parerea mea).M-am uitat si am vazut cum un acoperis al unei cloari a fost refacut in 2 luni, iar acoperisul cladirii este locul unde NU se lucreaza cu toate ca este deportat totul…SIgur daca era angajata o echipa de chinezi intr-o luna era totul gata…Asa …este azi o rama de geam , miine alta ramade geam…Totul merge acolo la refacerea Prefecturi exact ca merlucl..exact ca melcul…Pacat de bani …

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *