Web Analytics

Prăjituri şi îngheţată din lapte proaspăt şi ingrediente naturale, doar la Marco Cremeria

de | 3.09.2015 18:34 | Actualitate

Săptămâna trecută, cofetăria „Marco Cremeria” şi-a deschis porţile iubitorilor de dulciuri şi îngheţată de calitate, produse din lapte proaspăt şi ingrediente 100% naturale. Cel mai nou şi mai select local de acest gen din Piteşti, situat la parterul Hotelului Muntenia, îşi aşteaptă clienţii cu o cafea espresso de cea mai bună calitate şi diferite sortimente de îngheţată şi prăjituri, toate naturale şi preparate din lapte crud de vacă, nepasteurizat, neprelucrat şi proaspăt muls de la cele peste 600 de văcuţe rasa Holstein ale fermei Vlăşcuţa, din comuna argeşeană Stolnici.

În cadrul evenimentului inaugural, a avut loc şi o degustare de produse, numeroşii invitaţi fiind cuceriţi de gustul unic al delicioaselor preparate şi aroma deosebită a cafelei, ale cărei secrete au fost dezvăluite de un reprezentant al companiei italiene Segafredo Zanetti, care conduce piaţa europeană şi mondială a producătorilor de cafea de tip espresso. La deschidere, Cremeria Marco a pregătit şi o mulţime de surprize pentru cei mici. Micuţii care s-au prezentat cu desenul de pe spatele flyerului de promovare colorat au primit automat din partea cofetăriei o cupă de îngheţată cadou, iar desenele lor au participat la o tombolă al cărei mare premiu a constat într-un delicios tort. „Piteştiul avea nevoie de un loc nou în centru, un loc unde să adunăm în jurul nostru oameni mai sănătoşi şi mai fericiţi. Ne dorim şi o cafea mai bună pentru aceşti oameni. Mai mult decât atât, clienţii vor simţi şi ospitalitatea noastră, alături de gustul desăvârşit al produselor din ofertă. Prin urmare, sloganul nostru este «Gustă fericirea!»”, a declarat Alina Ariton, unul dintre reprezentanţii cofetăriei „Marco Cremeria”.

„Fiecare pahar de lapte îţi aduce aminte de gustul copilăriei”

„Când faci lucrurile cu atenţie la detalii, pui pasiune şi mult drag! Pentru că văcuţele de la ferma noastră, aşa sunt crescute, cu mult drag, laptele lor este de cea mai bună calitate. Este un lapte cu origine controlată şi garantată 100%, produs de văcuţele noastre din rasa Holstein. Laptele pe care noi îl comercializăm este întotdeauna lapte crud de vacă, 100% natural, nepasteurizat, neprelucrat şi proaspăt muls. Fiecare pahar de lapte îţi aduce aminte de gustul copilăriei. Ne mândrim cu laptele de la ferma noastră, Vlăşcuţa, de pe tărâmurile boierilor de altă dată din Stolnici. O zonă plină de legendă, poveste şi istorie. Existenţa vechilor familii boiereşti s-a împletit permanent cu istoria ţării noastre. Una dintre aceste familii este cea a Bălăcenilor, a cărei prezenţă este semnalată încă din secolul al XIII-lea. Pe moşia boierilor, ocupaţia lor principală era cultivarea plantelor şi creşterea animalelor. Tradiţia merge mai departe! Perseverând în această idee, ferma Vlăşcuţa s-a dezvoltat de la an la an, cu investiţii constante şi dezvoltând fiecare latură de producţie în parte. În prezent, ferma are peste 600 de vaci. Pentru ca hrana să fie una de cea mai bună calitate, investitorul a asigurat şi păşunea şi terenul agricol necesar cultivării cerealelor pentru furaje. Anul acesta a pus la punct şi unităţile de procesare pentru lapte”, mai spun reprezentanţii „Marco Cremeria”. Iustina Harco-Burcea

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii