Poveştile Făgăraşilor au poposit la Lereşti

de | 6.08.2021 10:04 | Actualitate, Cultura, Home

Una dintre localitățile des cooptate în proiectele de mediu dezvoltate de Fundația ”Conservation Carpathia” este acum gazdă a unei expoziții de fotografii itinerante care dezvăluie frumusețile Munților Făgăraș. La Lerești pot fi admirate peisajele și animalele surprinse de fotografi în cadrul expoziției denumite “2544 m – Poveștile Munților Făgăraș, cei mai înalți între Carpații României”.

Prin fotografiile realizate de Dan Dinu și alți fotografi români, se poate călători virtual printre vârfuri semețe, flori, animale de-ale locului, plaiuri vechi și pe cărări neumblate. Fotografiile expuse fac parte dintr-un album apărut din dorința Fundației „Conservation Carpathia” de a face accesibilă frumusețea Munților Făgăraș oamenilor de pretutindeni.
La final de săptămână, expoziția se va muta la Nucșoara, acolo unde se va organiza ”Făgăraș Fest”, un festival al munților.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Lipanul, reintrodus în râurile din Muscel de „Conservation Carpathia”

Citește și 28 de computere de la “Conservation Carpathia” pentru copiii din Nucșoara

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni
Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni

Polițiștii au continuat controalele în societățile comerciale. Astfel că, în patru magazine din Câmpulung, agenții au descoperit comercianții care puneau la vânzare haine contrafăcute. 550 de articole vestimentare au fost identificate neconforme, iar vânzătorii s-au...


Loading RSS Feed