Web Analytics

28 de computere de la “Conservation Carpathia” pentru copiii din Nucșoara

de | 13.05.2020 21:37 | Actualitate

În această perioadă, una dintre cele mai importante organizații de conservare a naturii, Fundația ”Conservation Carpathia”, s-a implicat activ în susținerea comunităților locale din zona de sud-est a Munților Făgăraș. După ce au fost oferite peste 600 de pachete cu alimente pentru persoane vârstnice și vulnerabile, reprezentanții Fundației au decis să vină și în sprijinul copiilor din zonă, pentru a-i ajuta să își continue studiile în timpul perioadei dificile pe care o traversăm.

În acest sens, comuna Nucșoara a fost prima comunitate din județul Argeș care a primit 28 de calculatoare din partea Fundației ”Conservation Carpathia”, căreia i s-a alăturat unul dintre românii cu experiență în acțiuni caritabile, Valeriu Nicolae. Calculatoarele vor fi folosite pentru asigurarea accesului la educație.

Fundația își propune să deruleze proiecte asemănătoare în toate zonele în care activează, iar persoanele care doresc pot să ofere de asemenea calculatoare funcționale sau telefoane care pot fi folosite ca hotspot 4G de către voluntarii care instalează aceste dispozitive esențiale pentru școala online.             Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii