Web Analytics

Pompierii argeșeni, primele locuri la Judo. Premiat și pompierul care a salvat victima unui accident în 2022

de | 17.03.2023 08:27 | Actualitate, Home, Sport

Peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră au participat la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, organizat anul acesta în orașul Călimănești din județul Vâlcea.

Pompierii argeșeni s-au clasat pe primele locuri la finalul competiției.

Plutonier adjutant Dragoș Sorică din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu și plutonier adjutant Vlad Oprescu de la Secția de Pompieri Costești au ocupat primul loc pe podium la individual, pe categoriile lor de vârstă și greutate. Pompierul Vlad Oprescu a fost erou în ianuarie 2022, când, aflat în timpul liber, a ajutat victima unui accident rutier.

Povestea sa, aici: Salvator şi în timpul liber / Pompierul care a salvat victima unui accident este campion naţional la unifight: „Trebuie să avem spirit civic”

Plutonier adjutant Vlad Oprescu
Plutonier adjutant Dragoș Sorică

„Dragoș a reuşit din nou să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria de 81 kilograme, +35 ani. Vlad, după ce anul trecut a fost pe locul al doilea, anul acesta a ajuns tot pe prima treaptă a podiumului, la categoria de +100 kilograme, +35 ani.

Totodată, prin muncă de echipă, Dragoș și Vlad au ocupat, alături de alți colegi pompieri, locul II cu echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Nu este primul an când ocupă o poziție în primele trei locuri de pe podium și pentru munca depusă și rezultatele obținute avem doar cuvinte de laudă. Vă felicităm și suntem mândri de voi!”, a transmis ISU Argeș.

Campionatul de Judo a fost organizat de către Centrul Cultural al M.A.I., în colaborare cu ISU, IJJ și IPJ Vâlcea.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *