Polițistul Alin Ciobanu a fost condus pe ultimul drum

de | 24.07.2017 12:07 | Actualitate

alin ciobanuBFamilia, prietenii și numeroși poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş l-au condus în cursul zilei de astăzi pe ultimul drum pe comisarul șef de poliție Alin Ionuț Ciobanu.

 

După slujba de înmormântare care a avut loc la biserica Sfânta Treime de pe strada Scoroboaia, cortegiul funerar s-a îndreptat spre cimitirul Sf. Gheorghe, acolo unde Alin a fost înmormântat.

Menționăm că Alin Ciobanu, în vârstă de 42 de ani, a făcut infarct week-end-ul trecut deși niciun semn nu prevestea o asemenea tragedie.

Alin Ciobanu a fost un om integru care şi-a dedicat întreaga pricepere şi activitate muncii de poliţie, începând cu anul 1999, fiind absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”.

Între anii 1999-2001, a lucrat ca ofițer de Investigații Criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar din anul 2001 până în prezent și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului Județean Argeș, unde a coordonat activitatea ca șef în cadrul Biroului Supravegheri Judiciare al Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Din martie 2016 până în martie a.c. a fost împuternicit ca șef al Secției 2 Poliție Pitești. Alin Ionuț Ciobanu va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au cunoscut ca poliţist de un înalt profesionalism si corectitudine.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii