Web Analytics
scris luni, 05.02.2024

Polițiștii de la Investigații Criminale fac cercetări în cazul bătrânei găsite carbonizate la Arefu

Polițiștii de la Investigații Criminale fac cercetări în cazul bătrânei găsite carbonizate la Arefu

Având în vedere informațiile apărute în spatial public, referitoare la faptul că în urma unui incendiu la o locuință din Arefu, a rezultat decesul unei femei, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite următoarele:

În cursul nopții de 04 spre 05 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați cu privire la un incendiu care s-a produs la o locuință din comuna Arefu.

Citește și Fostul șef al SRI, Eduard Hellvig: „Declarațiile revizioniste ale AUR îi servesc lui Putin”

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, care au luat primele măsuri, pentru sprijinirea intervenției pompierilor argeșeni, în vederea stingerii incendiului.

După stingere, o femeie de 87 de ani, din aceeași localitate, locatar al imobilului, a fost găsită decedată.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 și 253 din Codul Penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *