Web Analytics

Polițist argeșean – pe prima treaptă a podiumului, la campionatul de atletism și cros al M.A.I.

de | 28.09.2021 11:05 | Actualitate, Politica si Administratie

„Comisarul Mărgărit Florian-Sorin, din cadrul Serviciului pentru Investigare a Criminalităţii Economice Argeş a obţinut locul I, la Campionatul de Atletism şi Cros al M.A.I., desfăşurat în perioada 21-24 septembrie 2021, în municipiul Târgu-Jiu.

CITEȘTE ȘI: Ministrul interimar al Sănătății și vicepremierul Kelemen Hunor s-au imunizat cu a treia doză de vaccin anti-Covid

Competiţia, organizată de Centrul Cultural al M.A.I., a reunit la start peste 150 de cadre din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, care şi-au etalat performanţele sportive în cadrul a 23 de probe. Colegul nostru a participat la proba de 100 m atletism, la categoria de vârstă 35-45 de ani, situându-se pe primul loc.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Agriculturii anunță eliminarea taxelor ascunse de raft pentru producătorii români

Nu este pentru prima dată când poliţistul participă la acest concurs, de-a lungul anilor, încă din 2009 (aproape în fiecare an), performanţele fizice ale ofiţerului fiind recunoscute şi răsplătite cu locuri pe podium, de fiecare dată. Îl felicităm pe colegul nostru pentru rezultatele obţinute şi îi dorim mult succes în activităţile viitoare!”, transmite printr-un comunicat Biroul de Presă al IPJ Argeș.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii