Web Analytics
scris vineri, 08.04.2022

Poliţia de Frontieră: 9.165 de cetăţeni ucraineni au intrat, joi, în România

Poliţia de Frontieră transmite vineri dimineaţă că un număr de 9.165 de cetăţeni ucraineni au intrat în ţară joi, în creştere cu 3 % faţă de ziua precedentă.

Poliţia de Frontieră: 9.165 de cetăţeni ucraineni au intrat, joi, în România

„În data de 07.04.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 67.279 de persoane, dintre care 9.165 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 3 % faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.981 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 6,3%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.218 cetăţeni ucraineni (creştere cu 16 %)”, informează Poliţia de Frontieră printr-un comunicat.

Citește și: ANAD: Şapte personalităţi vor primi titlul de Ambasador al Sportului Curat

De la declanşarea acestei crize, până la data de 07.04.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 650.441 cetăţeni ucraineni. În acest moment, controlul de frontieră la intrarea în România  prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare, arterele de control fiind acoperite cu poliţişti de frontieră români pana la capacitate maximă, mai precizează Poliţia de Frontieră.

Foto: www.politiadefrontiera.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...