ANAD: Şapte personalităţi vor primi titlul de Ambasador al Sportului Curat

de | 7.04.2022 21:46 | Actualitate, Home, Sport

Comunicat de presă. Festivităţile prilejuite cu ocazia sărbătoririi Zilei Sportului Curat se vor desfăşura vineri, începând cu ora 9:30, pe pista de atletism din cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu” din Capitală, a anunţat ANAD printr-un comunicat.

Citește și: Elena Udrea a fost prinsă pe teritoriul Bulgariei

La festivități sunt invitaţi şi au confirmat participarea la eveniment reprezentanţi ai Ministerului Sportului, Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi oficiali ai Federaţiei Române de Atletism.

În cadrul evenimentului, ANAD va continua tradiţia începută în urmă cu trei ani şi va decerna titlul onorific de „Ambasador al Sportului Curat” unora dintre cei mai merituoşi sportivi români. Astfel, în acest an vor primi titlul Elisabeta Lipă (canotaj), Alina Dumitru (judo), Ana Maria Popescu (spadă), Corneliu Ion (tir), Ion Grigoraş (lupte), Nicoleta Grasu şi Marian Oprea (atletism). Apoi, pe pistă se va organiza un concurs de atletism cu trei probe (ştafetă 4 x 100 m, sprint 60 m şi săritură în lungime), în care se vor întrece atleţi juniori, fete şi băieţi.

Citește și: Bogdan Rusu, căpitan CS Mioveni: „Suntem pe un loc care nu mai necesită baraj, dar se joacă până la sfârşit”

Acest articol este despre: ambasadori,anad,curat,sportivi,titlu,ziua sportului

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed