Web Analytics

Poliția Argeș scoate la concurs 7 posturi cu recrutare din sursă externă

de | 14.09.2021 16:05 | Actualitate

În perioada 13 24 septembrie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș organizează un concurs de recrutare prin încadrare directă din sursă externă, pentru 7 posturi vacante de agenți de poliție, specialitatea ordine publică, în mediul rural.

Anunțul de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii și modelele de documente, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a IPJ Argeș, fiind disponibil la link-ul https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-sursa-externa-agenti-de-politie1631534788 .

Înscrierea se realizează în perioada 13 – 24 septembrie 2021, (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, trebuiesc transmise exclusiv online, la adresa de e-mail sursaexterna@ag.politiaromana.ro , în perioada stabilită pentru înscriere.

Posturile vacante, de ajutor de șef de post, sunt în localitățile Corbi, Mușătești, Ciomăgești, Cocu, Mozăceni, Slobozia și Cetățeni. Înscrierea candidaților se va realiza pe toate cele șapte posturi scoase la concurs, urmând ca repartizarea pe posturi a candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, iar, la final, examinarea psihologică și medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii