Web Analytics

Poenari Archangels Fest. Compact-cap de afiș și peste 2000 de persoane prezente la a doua seară a festivalului

de | 24.07.2021 19:41 | Actualitate

După ce vineri, 23 Iulie, Poenari Archangels Fest a debutat în forță, la Corbeni, adunând împreună iubitori ai rockului din toată țara și din străinătate, a doua zi a festivalului a fost despre parada moto pe Transfagarsan.

İn prima seară a festivalului, au urcat pe scenă Vlad Bilous, Fără vise, Grinder, Spitalul de urgență şi Trooper care au reușit sa distreze o mie de persoane.
Sâmbătă, a doua seara de concert va fi deschisă de Compact, urmând a distra publicul trupe cunoscute precum The Rock, Gerrar sau Sons of Evil. 2500 de persoane vor fi prezente in a doua seară a festivalului. Este, de altfel, limita admisă în condițiile pandemiei în care ne aflăm.
Nu în ultimul rând One Man Show – MC Mihai Pali va fi din nou alături, menținând atmosfera pe toata durata festivalului.

Arena evenimentului pune la dispoziție facilități precum: toalete/zonă corturi; parcare moto/parcare auto; zonele food&drinks (clasicele licori magice ale arhanghelilor, dar și mâncărurile preferate ale lui Țepeș Vodă). Unități de cazare se găsesc în întreaga zonă Corbeni-Arefu-Vidraru-Curtea de Argeș etc..

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii