Web Analytics
scris marți, 12.09.2023

Podul de la Brăila a intrat în reparații la doar două luni de la inaugurare

Inaugurat la data de 6 iulie 2023, podul de la Brăila a intrat în reparații. Din cauza căldurii și a greutății autovehiculelor de mare tonaj, asfaltul a avut de suferit. Muncitorii au frezat prima bandă de mers pe sensul spre Brăila, după ce pe carosabil au apărut denivelări.

Podul de la Brăila a intrat în reparații la doar două luni de la inaugurare

Citește și: Trei morți și un rănit după ce o mașină a fost spulberată de un tren


Pe carosabil au apărut încă din timpul verii denivelări de la camioanele de mare tonaj care nu au respectat restricțiile de tonaj, astfel că muncitorii au început să reasfalteze prima bandă a sensului de mers spre Brăila. La momentul actual, pe pod se circulă cu restricții.
În urmă cu două săptămâni, constructorii au fost nevoiți să verifice peste 100.000 de șuruburi ale parapetelor laterale de pe podul peste Dunăre, după ce au apărut filmări care semnalează că foarte multe din aceste șuruburi sunt slăbite sau lipsesc.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cineva ar trebui sa faca ani grei de puscarie pentru aceste lucruri. Ne mira faptul ca acest pod a fost facut in cooperare cu Japonia dar la ei nu se intampla asa ceva.De aici incolo nu ar mai trebui sa ne laudam ca avem si noi firme si oameni care pot face lucrari de anvergura.Daca era executat integral cu firme japoneze si muncitori japonezi sigur nu se intampla asa ceva.Dar la noi….las’ca merge si asa.
    Concluzia o tragem singuri:adica nu suntem in stare sa facem un lucru bun pana la capat.De ce oare?!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *