Web Analytics

Pod nou inaugurat la Muşăteşti

de | 10.06.2021 13:05 | Actualitate, Politica si Administratie

Duminică, 6 iunie, s-a dat în folosință podul din punctul Valea Teascului, comuna Mușătești. Podul face legătura între satul Stroești și cătunul Rudari și este singura cale de acces din zonă. Investiția s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane lei.

Un alt obiectiv inaugurat în aceeași zi la Mușătești a fost un teren de minifotbal. Principalii beneficiari ai acestei investiții sunt copiii, elevi ai școlilor din comună, care sunt încurajați să facă sport. Ambele investiții au fost realizate cu bani din bugetul local și de la Consiliului Județean Argeș. Alături de comunitatea locală și de primarul Constantin Oancea au fost prezenți președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă, deputații Aurel Bălășoiu, Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, administratorul public Marius-Cristian Puiu și prefectul județului Argeș, doamna Emilia Mateescu.
M.S.

Citește și Vânătorii de Munte au distribuit cadouri de Paște veteranilor de război din Curtea de Argeș, Tigveni, Mălureni, Albești și Mușătești

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii