Web Analytics

Vânătorii de Munte au distribuit cadouri de Paște veteranilor de război din Curtea de Argeș, Tigveni, Mălureni, Albești și Mușătești

de | 29.04.2021 22:14 | Actualitate

În perioada 28 -29 aprilie 2021, militarii Batalionului 33 Vânători de Munte ,,Posada” au distribuit pachetele cadou pentru veteranii de război din localitățile Curtea de Argeș, Tigveni, Mălureni, Albești și Mușătești.
Pe parcursul activității, vânătorii de munte argeșeni au avut privilegiul de a asculta adevărate povești de viață ale celor care au scris istoria țării.
 Evenimentul a fost organizat de Ministerul Apărării Naționale, în parteneriat cu Asociația ,,Alături de Eroi” și cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai societății civile, pentru a readuce în atenția publicului eroii care și-au servit țara pe câmpul de luptă.
Respect, muncă și dragoste față de țară sunt cuvintele pe care le-au trasmis veteranii de război vânătorilor de munte argeșeni.
Militarii Batalionului 33 Vânători de Munte ,,Posada” au dorit să le mulțumească venerabililor veterani pentru sacrificiul făcut și i-au asigurat ca vor fi alături de ei o

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii