PNL sprijină dezvoltarea mediului antreprenorial

de | 3.06.2022 11:39 | Actualitate, Politica si Administratie

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat lista cu societățile care au aplicat pentru programul IMM AGRI-FOOD (granturi pentru capital de lucru), conform evaluării realizate automat de sistem. Sesiunea de depunere a cererilor de finanțare a fost deschisă timp de 6 zile, în perioada 26-31 mai, pe platforma informatică www.granturi.imm.gov.ro.

Citește și: Arbitru de Liga 1 în echipa PNL Ștefănești. Candidează pentru Primărie, în 2024

Conform ministerului Antreprenoriatului și Turismului, condus de liberalul Daniel Cadariu, au fost înregistrate 10.961 de înscrieri, dintre care 9.678 eligibile și 1.283 respinse automat de sistem pentru neîndeplinirea condiţiilor din punct de vedere administrativ şi al eligibilităţii, veridicităţii şi conformităţii celor înscrise în cererea de finanțare.

Bugetul total alocat granturilor pentru capital de lucru este de 250.000.000 euro, iar plățile vor fi efectuate până la 31 decembrie 2023.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.