Arbitru de Liga 1 în echipa PNL Ștefănești. Candidează pentru Primărie, în 2024

de | 2.06.2022 12:49 | Actualitate, Politica si Administratie

PNL Ștefănești și-a mărit echipa. Încă un membru a ajuns în organizația liberală. Este vorba despre Iulian Călin, arbitru în Liga 1 de fotbal. Originar din Ștefănești, noul membru al organizației va candida pentru Primăria Ștefănești, în 2024.

„Întărim echipa PNL Arges cu oameni calificați în diferite domenii!

Iulian Calin, arbitru de profesie Liga 1, născut și crescut în Ștefănești, cunoscut în comunitate, a decis să se implice în politică și să consolideze PNL Stefanesti AG.

Am încredere că Iulian va fi cel mai puternic candidat pentru Primăria Ștefănești în 2024!”, a scris Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, pe pagina de Facebook.

Citește și: Klaus Iohannis, la aniversarea PNL de la Vila Florica: ”Partidul Naţional Liberal a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Arbitru…nu.i o profesie ..,! Eu îi doresc baftă! Cu toate că mai are multe de spus pe scena fotbalistică. Parcă auzi la TV: ,, la centru…primarul din Ștefănești…Iulian Calin…”

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.