Web Analytics

PNL Argeș susține construirea Spitalului Municipal Pitești

de | 12.08.2022 18:27 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

COMUNICAT DE PRESĂ:

“În sfârșit, la o jumătate de an de la votul dat în Consiliul Local, Primăria Pitești a dat undă verde procedurilor pentru construirea Spitalului Municipal Pitești!

Consilierii locali liberali, a trebuit să facă presiuni lună de lună pentru demararea primului pas – realizarea Studiului de Oportunitate, cel care ne va oferi toate datele de care vom avea nevoie.

Citește și: O nouă echipă de conducere la PNL Pitești. Mihai Coteț, președinte

Necesitatea unui spital nou în orașul nostru nu trebuie văzută de către municipalitate ca o propunere care vine doar dinspre PNL. Această necesitate este în topul nevoilor pentru majoritatea piteștenilor. De aceea ne dorim ca administrația publică locală să trateze cu mai multă celeritate prioritățile celor cărora le reprezintă interesele.

Sănătatea este cel mai de bun preț! Nu toată lumea are posibilitatea să se trateze la privat sau în străinătate, la fel cum nu toți își permit să facă tradiționalele drumuri către spitalele din București.

Citește și: Alina Gorghiu, la pas prin Curtea de Argeş: „Cu piaţa de dimineaţă, cu politica după!”

Degeaba avem și la Spitalul Județean Pitești medici profesioniști, dacă pacienții sunt cazați în aceleași condiții precare, iar frica de a contacta infecții intraspitalicești îi determină pe mulți să se trateze la domiciliu. 

Un spital nou, o clădire modernă dotată corespunzător, reprezintă o carte de vizită pentru orice municipiu și un atu important atunci când vrei să atragi resursă umană de calitate.

Consilierii PNL vor continua, ca și până acum, să exercite presiune pentru ca lucrurile să se miște. A fost nevoie de o jumătate de an pentru un proces care nu necesita mai mult de o săptămână de lucru! Nu vrem să mai treacă încă o jumătate de an în care să constatăm că aparatul Primăriei a rămas blocat în proiect.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *