PNL Argeş anunţă! Primăriile pot achiziţiona microbuze şcolare prin PNRR

de | 7.04.2022 12:58 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Ministerul Educației, condus de Sorin Câmpeanu, a lansat către toate primăriile din țară invitația de a achiziționa microbuze electrice școlare, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Cererile pentru achiziționarea unor astfel de autobuze se pot face până la data de 11 aprilie.
Conform ministerului, o componentă importantă a transformării învățământului românesc o constituie accesul la educația de calitate pentru toți elevii, un pas important fiind asigurarea mijloacelor de deplasare pentru copiii aflați în zone cu populație scăzută.

„Asigurarea transportului, astfel încât elevii să ajungă la școală ușor și în siguranță, este o prioritate a Ministerului Educației și se poate realiza prin achiziționarea de microbuze electrice școlare. PNL susține un învățământ de calitate și accesul tuturor copiilor la educație. Astfel, în vederea implementării proiectului de creștere a calității învățământului în mediul rural, ministrul liberal al Educației, Sorin Câmpeanu, susține achiziționarea de microbuze electrice”, a transmis PNL Argeș.

Citește și Alina Gorghiu, noul preşedinte al PNL Argeş: „E nevoie de rezultate în timp record”

Citește și Alina Gorghiu, președinte interimar al PNL Argeș: „E important să ajutăm acum și repede!”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Circulație închisă pe un drum județean din Argeș
Circulație închisă pe un drum județean din Argeș

Circulația pe drumul județean 741, Pitești – Mioveni se închide, miercuri, 25 mai, între orele 8-15. „Circulația pe tronsonul cuprins între km. 0+000 – 1+450 (intersecția de la Școala Specială Valea Mare Ștefănești), va fi închisă pentru lucrări urgente la trecerea la...


Loading RSS Feed